Vše o nákupu sk
Menu
0 Kč 0

Textilní knížka Statečný princ Lamaze 27905

prodej skončil

vybrat jiné zboží
Dostupnost

Prodej skončil

Značka
Kód výrobce
LMZ 27905

vrácení zboží  100 dní na vrácení zboží

Textilní knížka Statečný princ Lamaze 27905

Proces čtení může u dětí začít ve velmi raném věku. Díky Lamaze textilní knížce s nádhernými ilustracemi se dítě učí představivosti a získává nové informace z jiných prostředí a světů. Seznamuje se s kouzelným prostředím pohádek, poznává nová místa a objekty, nové tvary, barvy a velikosti. Ztotožněním s postavami v knize se děti učí sociálním dovednostem, jakými jsou sdílení a spolupráce - dospělý předčítá, dítě otáčí stránkami knihy.

Lamaze knihy jsou navrhovány ve spolupráci s vývojovými odborníky. Zadní obálka obsahuje návody jak knihu používat pro jednotlivá stadia věku dítěte.

Použity jsou pouze tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček. U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Jak knihu používat?

Během čtení ukazujte na zvířátka a předměty v knize, pojmenujte je a upozorněte na jejich rozdílné barvy a tvary. Dejte dítěti možnost otáčet stránkami knihy. Pokud bude trpělivé a otočí všechny stránky až dokonce, čeká je překvapení v podobě zrcátka, ve kterém uvidí svoji tvář.

Rozvoj smyslů dětí ve věku 12-18 měsíců

  • Zrak: Děti rády napodobují mimiku obličejů, které vidí. Učí se tak neverbální projevy emocí jako je například radost nebo smutek.
  • Sluch: Řeč dětí se rozvíjí napodobováním zvuků a opakováním jednoduchých slov. Postupně si osvojí sociální konverzaci – tvorbu otázek, odpovědi, rozkazy a přání.
  • Hmat: dětský hmat se postupně zesiluje. Děti baví uchopovat předměty, tahat je, mačkat, skládat. Zkoumání hraček brzo končí testováním chutě – hračku „ochutná" ve svých ústech.
  • Pohyb: Lezení, převalování a vzpírání se do stoje. Stačí málo a brzy vaše dítě udělá první krok! Tyto pohyby mu dodávají svobodnou možnost vyjádřit se.

Věk: 6m+

Vhodné od 6 měsíců do 2 let
záruka 2 roky

Dotaz k produktu

Doprava zdarma při nákupu od 1500 Kč      Doprava
Doprava 4Kids

Doprava zdarma při nákupu od 1500 Kč*

Hračky můžete mít už 2.8.

* platí pro vybrané dopravce