Provence Škola provensálské kuchyně
Recepty z jižní Francie, z oblasti proslulé vůní levandule a příjemných slunečních paprsků.
Kniha je sepsaná tak, jako by byla týdenní školou vaření z této oblsati. Přiblíží nám rybí trh, pekárny, sýrárny a zdroje nejlepších místních surovin. Popíše nejlepší vůně a chutě specifického provensálského jídla. Čtenáři narazí na objasnění pojmů, jako je tapenáda neboli kaparová pasta, cuketové smaženky, jehněčí kýta s bylinkami nebo jahodový coulis. Na výběr je 100 receptů.
Kupte si knihu s provensálskou kuchyní!
Autor: Giu Gedda; Marie-Pierre Moineová
Počet stran: 352
Formát: 19,5 x 23,5 x 3,3 mm
Vazba: pevná bez přebalu matná
Nakladatelství: Slovart
záruka | 2 roky |
Šířka balení | 24.00 cm |
Výška balení | 2.50 cm |
Délka balení | 24.00 cm |
Váha balení | 0.14 kg |
Věk | Puberťák (12-15 let) |
Vhodné | od 18 let |
Doprava zdarma při nákupu od 1500 Kč*
Hračky můžete mít už 7.5.
* platí pro vybrané dopravce